top of page

Μαρτυρίες

- Alexandros Christodoulou

''Σε μια σχέση συνεργασίας, το παν είναι η σύνδεση, η κατανόηση, και το να μπορείς να μπείς στα παπούτσια του ανθρώπου που έρχεται για να συνεργαστεί μαζί σου. Αυτά όλα δημιουργούν μια σχέση εμπιστοσύνης.
Μια πανίσχυρη μου πεποίθηση είναι οτι ο κάθε άνθρωπος έχει μέσα του τη δύναμη να πετύχει εκείνο που θέλει και βάζει στο μυαλό του. Το παν είναι να αγαπήσουμε τον εαυτό μας για αυτό που είναι, και να κατανοήσουμε το μυαλό και τον τρόπο που λειτουργεί, ώστε να το έχουμε σύμμαχο και οχι σαν εχθρό μας!''


 

41-411213_face-silhouette-png-man-face-profile-silhouette.png

Έυρος, αθλητής

Με τον Αλέξανδρο γνωριστήκαμε λίγο πριν τον κορονοιό όταν είδα στο ΦΒ την σελίδα του, διάβασα λίγες απο τις σκέψεις του που μοιραζόταν με τους επισκέπτες της σελίδας και αμέσως ένιωσα μια τρομερή οικειότητακαι ήθελα να τον γνωρίσω. 

Ήθελα να μοιραστώ μαζί του ενα πρόβλημα αθλητικής φύσεως που αντιμετώπιζα εγω αλλά και άλλοι συναθλητές μου. Ενα πρόβλημα το οποίο μπορεί ο ίδιος να μην είχε συναντήσει με την ακριβή του μορφή, αλλά αυτο που με ενθουσίασε ήταν ο ζήλος του να σε ακούσει, το καθαρό του βλέμμα, είναι τρομερός ακροατήςκαι έτοιμος να κάνει οτι πρέπει για να σε βοηθήσει. Κάθε φορά που βρεθόμασταν είχε και νέες ιδέες να συζητήσει μαζί μου ώστε να πετύχουμε το αποτέλεσμα, να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα και να βγούμε ακόμη καλύτεροι απο αυτή τη δοκιμασία.

Ήταν ξεκάθαρος απο την αρχή, οτι με πίστη, προσπάθεια και καλή θέληση θα είχα το επιθυμητό αποτέλεσμα! Και δεν μπορείς παρά να τον ακολουθήσεις γιατί έχει πρώτα ο ίδιος πίστη και θέληση και στο μεταφέρει. Έτσι και γω το πίστεψα το δούλεψα και είμαι πλέον άλλος άνθρωπος/αθλητής.

Αλέξανδρε μου συνέχισε το έργο σου, με τον ίδιο ζήλο, αγάπη και πίστη. 

Σε ευχαριστώ πολύ.

''Υπέφερα απο κοινωνικό άγχος για 15+ χρόνια. Ο Αλέξανδρος με βοήθησε σε λιγότερο απο 6 συναντήσεις να καταφέρω να βρώ και πάλι την ζωή μου'' - Γιώργος  - Ελ. Επαγγελματίας

9-98502_woman-silhouette-png-woman-face-silhouette-png.png

Ann, Designer

Γνώρισα τον Αλέξανδρο σε μια αρκετά δύσκολη περίοδο της ζωής μου, με συμπτώματα μέτριου είδους κατάθλιψης. Είχα σταματήσει να ζω. Το μόνο που ήθελα ήταν να κοιμάμαι. Ο ύπνος ήταν η διέξοδος μου. Τότε ήταν που αποφάσισα να κάνω κάτι, κουράστηκα να νιώθω έτσι, έχασα τον εαυτό μου.

Βλέποντας τον Αλέξανδρο, και όλα αυτά που κάνει, αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί του και εαν μπορεί να με βοηθήσει. Μιλήσαμε με άκουσε, και μετα απο καιρό ένιωσα οτι κάποιος πραγματικά με άκουγε. Απο το πρώτο τηλεφώνημα μου είχε δώσει κάποιες συμβουλές για το πως θα κάνω το πρώτο βήμα που θα με ωθούσε στο να βρώ πάλι τον εαυτό μου. Ένιωσα ήδη πολύ πιο ήρεμη. 

Περνούσαν οι μέρες και συνέχιζα να προσπαθώ να βγώ απο τον λήθαργο που ειχα βυθιστεί. 

Ηταν εκείνη η στιγμή που ο Αλέξανδρος μου έκανε την ερώτηση που δεν θα ξεχάσω ποτε γιατί με αφύπνισε και με έφερε πάλι στη ζωή. ''Ποιοί είναι οι στόχοι σου;΄΄

Ισως να ακούγεται απλή αλλα ο άνθρωπος δεν ζεί χωρίς στόχους. Ακόμη συνεχίζω να παλεύω με τους δαίμονες μου και να βρίσκω ακόμη κομμάτια του εαυτού μου που ήταν χαμένα ή κρυμμένα. 

Ο Αλέξανδρος λοιπόν ήταν και είναι ενας απο τους σπουδαιότερους ανθρώπους που γνώρισα, ένας σημαντικός σταθμός στη ζωή μου. 

Σε ευχαριστώ πολύ για όλα, τα λόγια είναι λιγα για να περιγράψω το πόσο πολύ ευγνώμων είμαι που ήρθες στο δρόμο μου. 

Συνεχίζω να ζω επειδή υπάρχεις.

41-411213_face-silhouette-png-man-face-profile-silhouette.png

Μάριος, αθλητής

Η εμπειρία μου σε τρείς μόνο συναντήσεις στο MindLab είναι μοναδική, ξεχωριστή, με έκανε να βρω τον εαυτό μου, την αυτοπεποίθηση μου, να πιστέψω και να αγαπήσω πραγματικά τον εαυτό μου. Ταξίδεψα σε μονοπάτια τα οποία δεν περίμενα να δω με την καθοδήγηση του Αλέξανδρου φυσικά. Εστω και αν πήγα για ένα θέμα που αντιμετωπίζω με τον αθλητισμό αυτο με άλλαξε πραγματικά προς το καλύτερο. Ακόμη είναι η αρχή. Ανυπομονώ για την συνέχεια.

41-411213_face-silhouette-png-man-face-profile-silhouette.png

Θεόδωρος, επιχειρηματίας

Φίλε μου Αλέξη, οι εμπειρίες μου στα μαθήματα σου είναι καταπληκτικές, μαζί σου έχω αλλάξει και βλέπω τους στόχους μου να πετυγχαίνουν. Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος.

9-98502_woman-silhouette-png-woman-face-silhouette-png.png

Νίκη, συνταξιούχος

Οι συνεδρίες μου με τον Αλέξανδρο με βοήθησαν να δω την ζωή απο άλλη οπτική γωνιά, να ηρεμήσω και κατάφερα να σταματήσω το κάπνισμα. Το βράδυ άκουγα τις ηχογραφήσεις του κατάφερνα να κοιμηθώ αμέσως, ενω προηγουμένως είχα σοβαρό πρόβλημα με τον ύπνο.

9-98502_woman-silhouette-png-woman-face-silhouette-png.png

Μαρία, τραπεζικός υπ.

Σε ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά που μου έμαθες χθες.Ευγνώμων που σε γνώρισα και που κάνουμε τόσες όμορφες συζητήσεις.

41-411213_face-silhouette-png-man-face-profile-silhouette.png

Γρηγόρης, τραπεζικός υπ.

Με τον Αλέξανδρο αρχίσαμε να δουλεύουμε μαζί πάνω σε ενα θέμα που είχα κάποιες δυσκολίες. Μπορώ να πω οτι τα θετικά αποτελέσματα άρχισαν σιγά σιγά να διαφαίνονται. Πιστεύω οτι με τα μέσα που έχω τώρα ενώπιον μου και με την δική του στήριξη θα απαλλαγώ οριστικά απο το πρόβλημα που με ταλαιπωρούσε. 

bottom of page