top of page

Master your goals

EIΣΑΓΩΓΗ

Καλωσόρισες στην κοινότητα μας!
Σε αυτές τις πρωτόγνωρες εποχές που ζούμε μάθαμε οτι οι άνθρωποι πετυχαίνουν δουλεύοντας μέσα σε κοινότητες (δύναμη της ομάδας).

Μια απο τις πυρηνικές ανάγκες όλων των ανθρώπων είναι να συνεισφέρει, να συνυπάρχει αλλά και να νιώθει μέλος σε κάποια κοινότητα.

Αυτό που κτίσαμε δεν είναι απλά μια ομάδα, αλλά κάτι πολύ μεγαλύτερο, που θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει ή και αν δεν έχεις θέσει, μπορούμε να το κάνουμε μαζί.

Σου έχουμε μερικές ερωτήσεις.

 

 • Νιώθεις ότι βρίσκεσαι μόνος/η στους στόχους σου και κανείς δεν σε καταλαβαίνει;

 • Νιώθεις ότι κόλλησες και χρειάζεσαι να κάνεις κάτι επιπλέον ή/και να κινητοποιήσεις τον εαυτό σου για να πετύχεις;

 • Έχεις την ανάγκη να συνυπάρχεις σε μια ομάδα που θα προσφέρει σε εσένα αλλά και θα προσφέρεις και εσύ με τον δικό σου μοναδικό τρόπο;


Εαν ολα αυτά τα νιώθεις, τότε έχουμε ενα κοινό όραμα, την ανάγκη της εξέλιξης και της επιτυχίας, γιαυτό συνέχισε να διαβάζεις αυτό είναι για εσένα. 

"Αν θες να πας γρήγορα, πήγαινε μόνος σου, αν θες να πας μακρυά, πήγαινε με παρέα"

Blue Water
imgbin_darts-paper-png.png

Τι θα κερδίσεις;

Ξεκινώντας, θα εξελίξεις τις δεξιότητες σου στην στοχοθεσία, αφου είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε μαζί.

Μέσα απο την κοινότητα έχεις την ευκαιρία να πετύχεις τόσο τους καθημερινούς σου στόχους αλλά και τους μεγαλύτερους, μακροπρόθεσμους σου.

 

Θα ανήκεις πλέον σε μια υποστηρικτική -χωρίς κριτική- κοινότητα όπου ενθαρρύνει ο ένας άνθρωπος τον άλλο.

Θα κάνεις νέες γνωριμίες που ίσως ανοίξουν καινούργιες πόρτες στην ζωή σου.

Νιώθεις πλέον περισσότερο ολοκληρωμένος/η και σε μεγαλύτερη εσωτερική ισορροπία, αφού θα ικανοποιείς κάποιες πυρηνικές σου ανάγκες.

Μαθαίνεις, εξελίσσεις, αναπτύσσεις, τις δεξιότητες σου.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
Κάθε μέλος έχει την ευκαιρία να επωφελείτε απο τα παράκατω.

Εβδομαδιαίες διαδικτυακές συναντήσεις

Κάθε εβδομάδα υπάρχει μια προεραιτική ομαδική  βιντεοκλήση όπου θα μπορούμε να μοιραζόμαστε επιτυχίες, ανησυχίες και προβληματισμούς, αλλά και να βρίσκουμε λύσεις και επιλογές σε θέματα που μας βασανίζουν, αλλά και θα μπορεί ο κάθε ένας να κάνει ανασκόπηση στους δικούς του στόχους

Δώρα & Εκπτώσεις

Κάθε μέλος επωφελείτε σε εκπτώσεις μέχρι και 100% σε:

 • Σεμινάρια

 • Εκπαιδευτικά προγράμματα

 • Προιόντα/υπηρεσίες  απο συνεργάτες 

Εκπαιδευτικό Υλικό

Στην κλειστή κοινότητα, ανεβαίνουν σε τακτική βάση, δικάς μας βίντεο και άρθρα που περιέχουν, τεχνικές, εργαλεία και ιδέες τα οποία εμψυχώνουν, προβληματίζουν, παρακινούν και σας βοηθούν στο δικό σας προσωπικό ταξίδι ανάπτυξης και εξέλιξης.

Κοινότητα

Μπορείς και εσυ να νιώσεις και να δεις την δύναμη και την επιρροή που μπορεί να έχει μια κοινότητα.

Άνθρωποι καθημερινοί σαν εσένα και εμένα, που θα σε εμψυχώνουν, θα σε  υποστηρίζουν και θα σε βοηθάνε σε οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεσαι στην ζωή σου, χωρίς κριτική, με αγνή ενσυναίσθηση και αγάπη, θα νιώθεις καθημερινά τον εαυτό σου ολο και περισσότερο να μπαίνει σε δράση.

Lives

Ολα τα μέλη μας έχουν την ευκαιρία και την αποκλειστικότητα, να δουν και να ακούσουν ζωντανά, καλεσμένους που έχουν πετύχει στην ζωή τους, αυτοδημιούργητους αλλά και άλλα μέλη της ομάδας που έχουν πετύχει τους στόχους τους και θέλουν να μοιραστούν μαζί μας τις δυσκολίες που συνάντησαν και τι χρειάστηκε να κάνουν για να πετύχουν.

Γλώσσα του Υποσυνείδητου Νου

Μέσα απο την καθημερινή μας επαφή και μέσα απο το εκπαιδευτικό υλικό που ανεβαίνει στην κοινότητα, θα μπορείς να μάθεις και να κατανοήσεις την γλώσσα που μιλάει το υποσυνείδητο. Πολλοί το γνωρίζουν σαν όρο, αλλά λίγοι ξέρουν που λειτουργεί. 

Όταν το κατανοήσεις θα μάθεις τελικά τους μηχανισμούς που κρύβονται πίσω απο αυτό ώστε να πετυγχαίνεις στην ζωή σου τους στόχους που βάζεις.

“ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ, ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ'' 
-Helen Keller  

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Helvetica Light is an easy-to-read font, with tall and narrow letters, that works well on almost every site.

Όλοι γνωρίζουμε τη μοναξιά και έχουμε μάθει ότι η μόνη λύση είναι η αγάπη και η αγάπη έρχεται μεσα απο την κοινότητα.                -Dorothy Day

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ COACHES

Untitled design_edited.png

Alexandros Christodoulou

Προγραμματιστής Μοτίβων Συμπεριφοράς 

Υπνωτιστής

Γειά σου!

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Χριστοδούλου και σκόπος της ζωής μου είναι να βοηθάω ανθρώπους να πετυγχαίνουν αυτό που θέλουν, ενεργοποιόντας την πανίσχυρη δύναμη του δημιουργικού υποσυνείδητου μυαλού τους. 

Οι προσεγγίσεις μου είναι κυρίως η ύπνωση, ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός, η εμψυχωτική προπόνηση και οι ενεργειακές θεραπείες.

Είμαι μέλος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Υπνωτιστών, της Διεθνούς Εκπαιδευτικής Ακαδημίας NLP και του Διεθνούς Φορέα για επαγγελματίες Coaches & Mentors. Επίσης είμαι λάτρης της κβαντικής φυσικής και της νευροεπιστήμης.

Σε περιμένω, μαζί θα κάνουμε μεγάλα πράγματα!!

Angeliki Herodotou

This is a great place to add a tagline.

Tell customers more about you. Add a few words and a stunning pic to grab their attention and get them to click.

This space is ideal for writing a detailed description of your business and the types of services that you provide. Talk about your team and your areas of expertise. 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ!
ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Visa-MasterCard-Transparent-PNG-Image.png
 • Πόσο διαρκεί το πρόγραμμα και πόσες συναντήσεις υπάρχουν;
  Το πρόγραμμα διαρκεί συνολικα 9 εβδομάδες και οι συναντήσεις είναι εβδομαδιαίες ( 1 συνάντηση την εβδομάδα).
 • Πως θα με βοηθήσει το πρόγραμμα;
  To πρόγραμμα θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις την επιστήμη του στρες και του άγχους που κρύβεται μέσα στο ασυνείδητο μυαλό σου. Κατανοώντας και μόνο πώς λειτουργεί το στρες ήδη θα είσαι ενα βήμα πιο κοντά στην ηρεμία και την γαλήνη σου! Έπειτα λειτουργώντας τις τεχνικές και τα εργαλεία που θα έχεις αποκτήσει θα μπορείς να αλλάζεις την κατάσταση σου αλλά και να διαχειρίζεσαι το στρες και το άγχος σου και να τα κάνεις να δουλεύουν παραγωγικά και δημιουργικά για εσένα!
 • Έκανα διάφορα πράγματα στο παρελθόν τα οποία δεν με βοήθησαν. Αυτό θα με βοηθήσει;
  Οταν προσπάθησε στο παρελθόν αλλά κάτι δεν δούλεψε για εσένα, τότε αυτό θα το λατρέψεις! Γιατί είσαι ήδη στον δρόμο στο να κατακτήσεις την γαλήνη σου !
 • Γιατί αυτό και όχι κάποιο άλλο;
  Αυτό το πρόγραμμα έχει δημιουργηθεί ώστε να σου παρέχει ουσιαστικά και πρακτικά βήματα και οχι απλές θεωρίες! Είναι εστιασμένο και δομημένο ώστε να ταιριάζει σε κάθε άνθρωπο ξεχωριστά καθώς δεν μπορείς προς το παρών να το αγοράσεις και να το δουλέψεις μόνος/η σου, αλλά μαζί με εμένα και με την υπόλοιπη ομάδα (5-6 άτομα κάθε group).
bottom of page